Yaşanan gerginlik sırasında emniyet güçlerinin TOMA ve biber gazıyla müdahalede bulunduğu iddia edildi.

İl Başkanları Genel Merkeze Alınmadı

CHP Genel Merkezi’nde yapılması planlanan toplantı öncesi aralarında Talat Yalaz’ın da bulunduğu çok sayıda il başkanının binaya girişine izin verilmedi. Bunun üzerine il başkanları genel merkez önünde bir araya gelerek toplantıyı dışarıda gerçekleştirdi.

“Kendi Genel Merkezimize Giremiyoruz”

Müdahalenin ardından açıklamalarda bulunan CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, yaşananlara tepki gösterdi. Genel merkeze girişlerinin engellendiğini belirten Yalaz, polis barikatı ve TOMA’larla karşılaştıklarını ifade etti.

'Potansiyel' sergisi Eskişehir'de açıldı
'Potansiyel' sergisi Eskişehir'de açıldı
İçeriği Görüntüle

Yalaz, il başkanlarının demokratik haklarını kullanmak istediğini belirterek, müdahalenin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi