Eskişehir'de duyarlı hareket: Sokak hayvanları için yuva yaptılar!
Eskişehir'de duyarlı hareket: Sokak hayvanları için yuva yaptılar!
İçeriği Görüntüle

Eskişehir'in Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi'ndeki elektrik panoları, sprey boya ve yazılarla dolu. Bu izinsiz karalamalar, hem görüntü kirliliği yaratıyor hem de güvenlik riski oluşturarak vatandaşların tepkisini çekiyor. Eskişehir’in en işlek noktalarından biri olan Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi üzerinde bulunan elektrik panoları, izinsiz yazı ve karalamalarla dikkat çekiyor. Üzerine sprey boya ve çeşitli yazılar yazılan panolar, hem görüntü kirliliği oluşturuyor hem de çevre estetiğini olumsuz etkiliyor.

GÜVENLİK RİSKLERİNİ DE BERABERİNDE GETİRİYOR

Uyarı işaretlerinin bulunduğu elektrik panolarının bu şekilde zarar görmesi, olası güvenlik risklerini de beraberinde getiriyor. Özellikle çocukların ve gençlerin yoğun bulunduğu bölgede bu tür karalamaların artması, çevrede yaşayan vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Kent merkezindeki bu durum, şehrin görünümünü bozan örneklerden biri olarak öne çıkarken, yetkililerin panoların temizlenmesi ve benzer durumların tekrar etmemesi için gerekli önlemleri alması bekleniyor.

Muhabir: Ali Çalık