Eskişehirspor'un rakibi kongreye gidecek
Eskişehirspor'un rakibi kongreye gidecek
İçeriği Görüntüle

Meteoroloji verilerine göre Eskişehir’de 23 Mayıs 2026 Cumartesi günü gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Kent genelinde havanın çok bulutlu olması beklenirken, yağışların yer yer kuvvetli şekilde görülebileceği bildirildi.

Hava sıcaklıklarının şehir merkezinde en düşük 12, en yüksek 19 derece civarında seyretmesi tahmin ediliyor. Özellikle öğle saatlerinden sonra sağanakların etkisini artırması beklenirken, vatandaşların ani su baskınları, kısa süreli dolu yağışı ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı dikkatli olması istendi.

Meteoroloji’nin bölgesel tahminlerine göre yalnızca şehir merkezi değil; Tepebaşı, Odunpazarı, Sivrihisar, Çifteler ve Sarıcakaya başta olmak üzere birçok ilçede de kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış görülecek. İlçelerde sıcaklıkların 15 ila 23 derece arasında değişmesi öngörülüyor.

Yetkililer, hafta sonu planı yapacak vatandaşların hava durumunu takip etmeleri ve özellikle açık alan etkinliklerinde tedbirli olmaları gerektiğini belirtiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ