Almanya’da düzenlenen İşitme Engelliler Gençler Badminton Avrupa Oyunları’nda mücadele eden Eskişehirli milli sporcu Beren Su Ulus, çift kızlar kategorisinde Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.
Badminton Türkiye İşitme Engelliler Şampiyonalarında elde ettikleri derecelerle dikkat çeken Eskişehirli sporcular Selen Naz Ulus, Ahmet Said Mahmutoğlu ve Beren Su Ulus, gösterdikleri performansın ardından Badminton Milli Takımı’na davet edildi. Sporcular, milli takımın hazırlık kamplarında yer aldı.
Beren Su Ulus Avrupa ikincisi oldu
Milli takım kadrosunda Türkiye’yi temsil eden Beren Su Ulus, 18-23 Ağustos tarihleri arasında Almanya’da gerçekleştirilen İşitme Engelliler Gençler Badminton Avrupa Oyunları’nda çift kızlar kategorisinde mücadele etti.
Rakiplerini geride bırakarak finale yükselen Beren Su Ulus, organizasyonu Avrupa ikincisi olarak tamamladı ve gümüş madalyanın sahibi oldu.
Milli sporculardan İl Müdürü Kalın’a ziyaret
Şampiyonanın ardından Eskişehir’e dönen milli sporcular Selen Naz Ulus, Ahmet Said Mahmutoğlu ve Beren Su Ulus, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Kalın’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette sporcuların elde ettiği dereceler ve uluslararası müsabakalarda kazandıkları deneyimler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İl Müdürü Hasan Kalın, milli sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.



