Es Es’in karşılaşacağı 4 takım, puan tablosunda Eskişehirspor’un arkasından peş peşe sıralanıyor.

Hedef devreyi namağlup bitirmek

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Eskişehirspor, yolunda emin adımlarla ilerliyor. Siyah-Kırmızılı ekip oynadığı 9 maçın 8’ini kazanıp, 1’inde sahadan beraberlikle ayrıldı. Namağlup lider olan Eskişehirspor, en yakın takipçisinin 5 puan önünde yer alıyor. Bu farkın kapanmasını istemeyen takım, ilk devre kalan 4 maçta iyi sonuçlar alıp devre arasına hem namağlup hem de puan farkıyla lider girmek istiyor.

Eskişehir'de  haşerelere karşı mücadele başladı Eskişehir'de haşerelere karşı mücadele başladı

İki deplasman da çok zor

Siyah-Kırmızılı takımın ilk devre oynayacağı son 2 deplasman ve 2 iç saha maçı da yakın takipçilerine karşı. Es Es önce 20 Aralık Çarşamba günü averajla ikinci sırada yer alan Polatlı Belediyespor’un konuğu olacak. 24 Aralık Pazar günü lig 4’üncüsü Geredespor’un konuk edecek olan Es Es, 31 Aralık Pazar günü bu kez bir diğer zorlu rakip averajla 3’üncü sırada bulunan Çilimli Belediyespor’un konuğu olacak. Takım ilk devrenin perdesini 7 Ocak Pazar günü 5’inci sırada yer alan Ankara TKİ takımını konuk ederek kapatacak.

Deplasmanda iyiler

Es Es’in 2 zorlu deplasmanından bahsettik. Ancak iç sahada oynanacak 2 maç da bir o kadar zorlu geçmeye aday. Çünkü hem Geredespor hem de Ankara TKİ, grubun iyi grafik çizen deplasman takımları. Geredespor deplasmanda Eskişehirspor’dan (13) sonra en fazla puan toplayan takım (12). Deplasmanda 10 puan toplayan Ankara TKİ ise 6. Grup’ta deplasmanda en fazla puan toplayan 3’üncü takım konumunda. Rakamlar Es Es’i ilk devrenin sonlarında birbirinden zorlu 4 maçın beklediğini gösteriyor.

ES ES’İN İLK DEVRE KALAN MAÇLARI

10. HAFTA

20 Aralık Çarşamba

1926 Polatlı-Eskişehirspor

11. HAFTA

24 Aralık Pazar

Eskişehirspor-Geredespor

12. HAFTA

31 Aralık Pazar

Çilimli Belediye-Eskişehirspor

 

13. HAFTA 

7 Ocak Pazar

Eskişehirspor-Ankara TKİ

Kaynak: Aytaç Ersoy