İbrahim Arslan Haberleri

İbrahim Arslan haberleri ve güncel İbrahim Arslan gelişmeleri, İbrahim Arslan ile ilgili tüm video, İbrahim Arslan fotoğrafları ve İbrahim Arslan haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan ile bir araya...

Eskişehir

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, Soruyoruz programında Gazeteciler Murat Taşkın ve Tarkan Demir’in sorularını yanıtladı.

Eskişehir

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, Ekstra Gündem programında Gazeteciler Tarkan Demir ve Murat Taşkın’ın konuğu oldu.

Eskişehir

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Nebi Hatipoğlu'nun söylemlerine cevap verdi.

Eskişehir

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, TÜİK tarafından açıklanan 2023 nüfus verilerine göre 6 Şubat 2023 felaketinin, deprem yaşanan illerde 2022...

Eskişehir

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’na 3 soru yöneltti.

Eskişehir

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, CHP’yi terör örgütleri ve PKK yandaşları ile arasına mesafe koymamakla suçlayan Hatipoğlu’na sert çıktı.