KUŞKUMUZ YOK

İsmet İnönü 1 Caddesi üzerinde bulunan seçim iletişim merkezinde gerçekleşen buluşmada çok sayıda gönüllü ile bir araya gelen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, fedakarca gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Bu seçim döneminin de Tepebaşı halkının desteği sayesinde zaferle neticeleneceğini ifade eden Başkan Ataç, kentte yaşanan gelişimin de süreceğini vurguladı. Yapılmak istenen algı operasyonları ve karalama kampanyalarının Eskişehir halkında bir karşılık bulamadığını da belirten Başkan Ataç, kendisini çok iyi tanıyan Eskişehirlilerin bu tür kara siyasete hiçbir zaman itibar etmediğinin altını çizdi. Zaferden yana asla kuşku duymadığını da ifade eden Başkan Ataç, siyasi olarak çirkinleşenlere inat, sakin ve dürüstçe bir anlayış ile seçim sürecini tamamlayacaklarını ifade etti. Ataç'a olan inançlarını yineleyen gönüllüler de zaferden yana hiçbir kuşkularının olmadığını vurguladı.

CHP Milletvekili Jale Nur Süllü ve CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç'ın da katıldığı coşku dolu buluşma fotoğraf ile son buldu.
***
SÖZÜNÜ TUTTU

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, Mancahane Derneği ile 19 Ocak'ta gerçekleştirdiği buluşmada verdiği sözü tuttu.
Sakallı, AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç ile, 50 sokak hayvanının kısırlaştırma işleri ve tedavilerinin Sempati Hayvan Hastanesi'nde gerçekleştirilmesini sağladı. Verdiği sözü tutan Sakallı'ya ve Hasan Tuç'a plaket takdim edildi. Sakallı, plaket töreninde, sokak hayvanları için 500 kilogram kedi ve köpek maması bağışında bulundu. Evcil Hayvan Hastanesi kuracağını söyleyen Sakallı, 'Yeni dönemde hayvanlarımız için birçok projeyi hayata geçireceğiz. Şehrimize 24 saat veren, içinde acil servisi ve hayvan ambulansı bulunan, modern bir evcil hayvan hastanesini şehrimize kazandıracağız. Bu hastane, üniversite ve belediye işbirliği ile sokak hayvanlarına ücretsiz hizmet verecek' dedi.
***
Kardeşlik
kazanacak

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Erenköy ve Gülpınar Mahallesini gezdi. Ziyaret sırasında önünden geçtiği kahvelere giren Başkan Kurt, yeni dönemde Odunpazarı'nda hayata geçirecekleri projeleri anlattı. Pazar günü yapılacak olan seçimlerin Türkiye'nin bekası ve geleceği ile ilgili hiçbir şeyi düzeltme şansı olmadığını belirten Başkan Kurt, Türkiye'nin ağır bir ekonomik kriz yaşadığını dile getirdi. Sivri biberin 17.50 liradan, bulaşık makinesi deterjanının 69 liradan satıldığına dikkat çeken Başkan Kurt, işçinin, emekçinin geçinemediğini söyledi. 31 Mart seçimlerinde vatandaşlarla iktidarın yüzleşmesi gerektiğini dile getiren Başkan Kurt, gerçekleşecek seçimlerde sevginin, barışın ve kardeşliğin kazanacağını belirtti. Başkan Kurt, 1 Nisan'ın baharın başlangıcı olacağını söyledi.
***
SON ZİYARETİ
BAŞLADIĞI YERE

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı AK Partili Volkan Doğan, 31 Mart Yerel Seçim çalışmasını, ilk ziyaret ettiği yer olan Karacaşehir Camii'nde bitirdi. Sosyal medya hesabında fotoğraflar paylaşan Doğan şu notu düştü: 'Adaylığımızın netleşmesinin ardından seçim yolculuğumuza Osman Bey adına okutulan ilk hutbe ile Osmanlı Devleti'nin kuruluşunun cihana ilan edildiği Karacaşehir Camii'mizde başlamıştık. Seçim sürecindeki son cuma namazımızı yine Karacaşehir Camii'mizde kıldık. Sonrasında hemşehrilerimizle buluşup büyüklerimizin ellerini öptük, sohbet ettik. Rabbim dualarımızı kabul etsin.'
***
Çifteler'de
bu iş bitti

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık Erbab Mahallesinde hemşehrileriyle buluştu. Miting meydanında büyük bir kalabalıkla karşılanan Kadir Bıyık, projelerini ve Cumhur İttifakını anlattı. Önceliklerinin her zaman kadınları olduğunu söyleyen Bıyık, şunları söyledi: 'Yatırımcıyla görüştük ilçemizde kadınlarımızın çalışacağı tekstil fabrikasını getireceğiz. İş imkanlarının yeterli olmaması sebebiyle şehirlere giden kardeşlerimiz için fabrikaların getirilme sözünü aldık. Çifteler öz evladını bir kez daha bağrına basmıştır. Allah nasip ederse Çifteler'de bu iş bitmiştir.'
***
YÜZLERİ GÜLDÜRECEĞİZ

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak; Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ve parti yöneticileriyle birlikte Bardakçı Köyü Kalkındırma, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Odunpazarı Belediye Başkanı seçildiğinde her mahallenin Avrupa standartlarında kapalı pazar yerlerine, eğitim, sanat ve spor merkezlerine sahip olacağını belirten Karabacak, şunları söyledi: 'Huzur Mahallesi hizmet beklerken, ölü yatırımlar yapmayacak, belli bir kesimin değil genelin yüzünü güldüreceğiz…'
***
BİR TWEET!

İnşallah hayırlısı olsun ama Eskişehir Tekrar Yılmaz hocayı tercih edecek #TürkiyeninEskişehiriVar
(SEMİH ÜNSAL)
***
BİR VAAT!

AK PARTİ TEPEBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN TUÇ:
Tepebaşı bütün mahalleleri caddeleri ve sokaklarıyla bir bütündür. Ayırt etmeksizin tüm mahallelerimize hizmeti ve yatırımlarımızı adil bir şekilde ulaştıracağız.
***
BİR ADAY!

MAHMUDİYE BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
AYŞE GÜNEY
MEMLEKET: MAHMUDİYE
MESLEK: ECZACI
YAŞ: 48

Editör: TE Bilisim