Kazanın, mevsimlik tarım işçilerinin çalışma saatinden önce meydana gelmesi olası bir faciayı önledi.

Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti

Kaza, Eskişehir Çevreyolu'nun Bursa istikametinde, Şeker Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fatih Mehmet Ö. yönetimindeki 26 VA 292 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı.

Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri mesleki yeminlerini ederek mezun oldu
Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri mesleki yeminlerini ederek mezun oldu
İçeriği Görüntüle

Yolda savrulmaya başlayan araç, takla attıktan sonra yol kenarında bulunan pancar tarlasına uçtu.

Ekipler Hızla Olay Yerine Sevk Edildi

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralanan sürücü Fatih Mehmet Ö. ile araçta yolcu olarak bulunan 40 yaşındaki Özlem D., ambulanslarla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Büyük Tehlike Ucuz Atlatıldı

Kazanın meydana geldiği pancar tarlasında mevsimlik tarım işçilerinin çalıştığı öğrenildi. Ancak olayın işçilerin günlük mesaisine başlamasından önce yaşanması, daha büyük bir felaketin önüne geçti.

Yetkililer, işçilerin tarlada bulunduğu saatlerde yaşanabilecek benzer bir kazanın çok daha ağır sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekti.

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Polis ekipleri olay yerinde detaylı inceleme yaparken, otomobilin kontrolden çıkmasına neden olan faktörlerin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi