Isyan Haberleri

isyan haberleri ve güncel isyan gelişmeleri, isyan ile ilgili tüm video, isyan fotoğrafları ve isyan haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir

Eskişehir şehir merkezinde yol kenarlarına yapılan hatalı parklar trafiğin sıkışmasına sebep olurken vatandaşları duruma isyan ettirdi.

Eskişehir

Eskişehir’in simgelerinden olan Tarihi Odunpazarı Evleri Bölgesi’ndeki esnaf, bu kış sezonunda çok sıkıntı yaşadıklarını belirterek geçtiğimiz yıllarda trafiğe kapatılan Kemal...

Eskişehirspor

Eskişehirspor'un Alaplı Belediyespor ile karşılaştığı deplasmanda aldığı 4-0'lık mağlubiyet ile hayaller yerle bir olurken taraftar isyan etti.

Eskişehir

Tüm Emeklilerin Sendikası Eskişehir Şubesi, Adalar mevkiinden başlayarak Hamamyolu Caddesi istikametinde yürüyüş gerçekleştirdi.

Ekonomi

Odunpazarı Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı 3’üncü birleşim 1’inci Oturumu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında gerçekleştirildi.

Eskişehir

Eskişehir'de çobanlar ormandaki kışlaklarına (hayvan ağılı) yıkım talimatı verilmesine isyan ederek işi gücü bıraktılar.

Eskişehir

Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii AŞ (TÜRASAŞ) Eskişehir Şubesi çalışanı yüzlerce işçi sloganlar atarak Ulus Anıtı’na yürüdü.

Eskişehir

Eskişehir'de Kartal Kavşağı’nda bir araya gelen binlerce Harb-İş üyesi işçi, düşük ücretlere tepki gösterdi.

Eskişehir

Eskişehir’de her geçen gün sayısı artan araçların neden olduğu trafik sorunları yayalar başta olmak üzere esnafın da büyük tepkisine neden...

Eskişehir

Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Süleyman Bakal, hastane kantin fiyatlarından gelen şikayetler hakkında konuştu.

Eskişehir

Eskişehir'de Gündoğdu Mahallesi Muhtarı Sevgi Doğan, bozuk yollardan dolayı sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi.

Eskişehir

Eskişehir'de kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını dile getiren madenciler haklarını alamadıkları için isyan etti.

Eskişehir

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, Eskişehir İl Teşkilatı ile birlikte TOKİ mağdurlarıyla bir araya geldi.

Güncel

Eskişehir'de dün akşam saatlerinde 48 numaralı otobüsün tam iki saat geç gelmesi üzerine durakta bekleyen vatandaşlar isyan etti.