CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Seyitgazi ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. CHP Seyitgazi İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya gelen Çakırözer, muhtarlara buluştu, Seyitgazi Ziraat Odası Başkanlığı'nda çiftçilerin talep ve sıkıntılarını dinledi.
REFAH İÇİN ÇALIŞTIK
İlçede gerçekleştirdiği hizmetler hakkında Çakırözer'e bilgi veren Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, 'İlçemizde yarım kalan çalışmaların birçoğunu tamamladık. Bununla birlikte hazırladığımız projelerimize odaklanarak çalışmalarımıza hız verdik. 51 mahallemizde muhtarlarımızın talepleri yanı sıra hemşerilerimizin refahı için tüm çabayı gösteriyoruz. Pandemi sürecinde yaklaşık 6 bin haneye tek tek maske ve dezenfektan dağıtımı gerçekleştirdik' açıklamasında bulundu.
DERTLERİ DİNLEDİLER
Milletvekili Çakırözer, Belediye Başkanı Uğur Tepe, CHP Seyitgazi İlçe Başkanı Volkan Kılıç ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti, Kırka Mahallesinde kahvehanelerde yurttaşları dinledi. Çakırözer, 'Esnaf biterse, ekonomi biter. Sizlerin sorunlarının çözümü için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun her fırsatta ifade ettiği gibi Esnaf Bakanlığı kurulmalı. Artık esnafımızın sesi duyulmalı. Borçlar en az bir yıl faizsiz ertelenmeli' ifadelerini kullandı. HM
Editör: TE Bilisim