MHP Haberleri

MHP haberleri ve güncel MHP gelişmeleri, MHP ile ilgili tüm video, MHP fotoğrafları ve MHP haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir

ESTV'de canlı yayınlanan "Soruyoruz" programına konuk olan MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Eskişehir için birlik ve beraberlik vurgusu yaptı....

Eskişehir

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı, il binasında bayramlaşma programı gerçekleştirdi. MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir’in katılımıyla gerçekleşen programa çok sayıda...

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda, bin 295 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

Siyaset

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Isparta’da yaptığı basın açıklamasında MHP'lilerden Zafer Partisi'ne oy istedi.

Siyaset

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Manisa’daki “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” açık hava toplantısı için Manisa’ya geldi.

Eskişehir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 52 ilçenin daha belediye başkan adaylarını açıkladı. Eskişehir’den MHP’nin Alpu Belediye Başkan Adayı Alpaslan Kokulu oldu.

Eskişehir

MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine Yönelik, belediye ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Eskişehir

Milliyetçi Hareket Partisi, 2'si büyükşehir 12'si il olmak üzere toplam 55 belediye başkan adayını açıkladı.

Eskişehir

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir ES TV'de yayınlanan 'SORUYORUZ' programının konuğu oldu.

Eskişehir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Eskişehir

31 Mart 2024 Yerel seçimleri yaklaşırken çoğu partinin adayları yavaş yavaş belli olurken MHP'nin de Eskişehir adayları netleşiyor.

Eskişehir

ES TV ekranlarında yayımlanan ‘Seçime Doğru’ programının konuğu Mhp Alpu Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Özcan oldu.

Eskişehir

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir gelişmeyle ilgili ES TV’ye açıklama yaptı.

Eskişehir

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir teröre karşı ortak bildiriyi imzalamayan CHP’ni eleştirdi. Candemir, “CHP kuruluş ayarlarına yeniden dönmelidir” dedi.

Eskişehir

MHP Alpu Belediye Başkan Aday Adayı Murat Tepe, Alpu için hayallerinin olduğunu ve hayallerini gerçekleştirmek için göreve talip olduğunu açıkladı.

Eskişehir

Milliyetçi Hareket Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Faruk Duman’ın annesi Fatma Duman hayatını kaybetti.

Eskişehir

MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Faruk Duman’ın acı günüydü. Duman’ın annesi Fatma Duman düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Eskişehir

MHP Tepebaşı İlçe Teşkilatı Eskişehir'de günün erken saatlerinde 2500 esnafa siftah parası ve bereket duası dağıttı.

Eskişehir

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir teşkilatı, Mihalgazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda bir araya geldi.

Eskişehir

AK Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Büyük Birlikt Partisi (BBP) ve Millyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlıkların ziyaret etti.

Eskişehir

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan haftalık pazar toplantısında gündemi değerlendirdi.