Sevgili okurlar;
Kafirlerin en büyük inadı Allah kelamı Kur-an'ı Kerim'in birçok dediklerini bizzat uygulayarak onun ne büyük bir rehber olduğunu gördükleri halde iman etmeye gelince yan çizmeleri sadece küfrü inadı yüzündendir.
Hani kuyuya düşen Ebucehili ne kadar ip, urgan uzatsalar da ulaşamadılar. Çok zeki olan Ebucehil bana Muhammed'i çağırın o çıkarsın diye Yüce Peygamberimizi istemiş ve o da kuyunun başına gelip ver elini demiş; çekip çıkarmıştı.
Çıkar çıkmaz da, 'Ey Muhammed senin kadar büyük bir sihirbaz görmedim' diye onun hak peygamber olduğunu bildiği halde sırf gurur ve kibirden dolayı onun peygamberliğini inkar yoluna sapmış ise bu gün onun nesilleri de aynı dedeleri gibi hak bildikleri çok konularda aynı yöntemi icra etmeye devam ediyorlar ve bu ta kıyamete kadar da İslam ile küfrün mücadelesi olarak devam edecek.
İşte sözde dünya yüzünün en büyük devletinin başı bana bir şey olmaz havasıyla tam seçim gelmiş iken gerdan kırarak gezerken yüce yaradan görülmeyen ufak bir zerre ile onu olduğu yere çakmış ve bir sözü ile belki de dünyayı alt üst edebilecek bir şahsı tüm dünyaya karşı zelil etti.
Belki de bu görülmeyen ufak zerre ile onun gelecekte dünyanın 1 numaralı kişisi olmasını engelleyecektir. Kur-an'ı Kerim'de Allah'tan daha büyük kimse yoktur mucizesi bir kez daha gerçekleşmiş oldu.
Bir de Fransa'da aklı hiçbir şeye ermeyen sözde devlet başkanı diye geçinen Macron diye bir alamet var devlet başkanımız Sn. R. Tayyip Erdoğan ona öyle bir cevap verdi ki onun dönüp buna karşılık vermesi düşünülemez bile dünya bu mikrop gibi nice kafirleri gördü geçirdi sonunda hakile yeksan oldular ama Allah tarafından gönderilen son hak din İslamiyet Allah'tan nasıl gelmişse aynı güzellikte devam ediyor ve kıyamete kadarda devam edecektir.
Çünkü bu dinin sahibi onu sevgili habibine, onun vasıtasıyla biz ümmetlere gönderen Yüce Yaradan Rabbül Alemin'dir. Hiçbir Müslümanın korkmasına da mahal yoktur çünkü dünya ne firavunlar, ne karunlar, ne şeddatlar, ne ebucehiller gördü. Kimse bu ateşi söndüremedi.