Sevgili okurlar,
Yeryüzünün en büyük mucizesi 1500 yıl geçmesine rağmen yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'dir. Ve inancımız oki ondan daha büyük bir mucize de gelmeyecektir. Kur'an sadece dinden, imandan bahseden bir kitap değildir.Şimdi sizlere yazın gelmesiyle, Kur'an-ı Kerim'de gezip görmeyle ilgili ayetleri ve nasıl tatil yapalım diye sizlerle konuşalım.
Kur'an'da Ali İmran, 137,en,am 6.ve 11.yusuf 109.nahl,36.hac, 46 müminun, 21.ve 82.neml,69.ankebut,20.rum,42.fatır,44.muhammet 10'uncu ayetlerine, eğer açıp bakarsak, seyahatler ile ilgili neler var görürüz.
Bizde geçtiğimiz hafta, davet üzerine yurdumuzun cennet köşelerinden Armutlu'ya Diyanet İşleri Eski Başkanı M. Nuri Yılmaz hoca ile 1 haftalık tatil içinEskişehirli olan İskele Park Termal Otel'de turizmle ilgili bir söyleşiye katıldık.Şehrimize yakın tertemiz bir dinlenme yeri ailece hiçbir endişeye kapılmadan, çoluğumuzu çocuğumuzu emanet edeceğimiz bir yer.Otel personeli ve özellikle otel Müdürü Ahmet Baysal bey sadece Diyanet İşleri Eski Başkanı M. Nuri Yılmaz hocaya değil tüm müşterilerine sanki garsonmuş gibihizmet ediyor.
Ayrıca hemşehrimiz olması nedeniyle elimizden geldiğince insan olarak yardımcı olmamız gerektiğine inanıyorum. Orada denizin hemen hemen dibinde Allah Teala kudretten şifalı su ihsan etmiş.İsteyen denize, isteyen birçok hastalıklara iyi gelen şifalı suyuna girerek şifa buluyor.Nitekim Diyanet İşleri Başkanıda burada her ailenin rahat edeceğineinanıyorum diye beğenisini belirtti. Yaz tatillerinde imkanları olanların, bundan istifade etmeside Yüce Allah'ın bizlere tavsiyesidir.