çalışmaları hakkında bilgi veren Gaye Usluer, parti olarak sıfırdan başladıklarını belirterek, 'Bize pasta sunulmadı, pastayı biz hazırlıyoruz' dedi.
ESGROUP'U ZİYARET ETTİ
ESGROUP'u ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkan Vekili ve Parti Basın Sözcüsü Prof. Dr. Gaye Usluer ve Memleket Partisi yönetim kurulu üyeleri, parti hakkında bilgi verdi. Siyasetten ekonomiye birçok konuya değinen Gaye Usluer, Türkiye'de yoksullaşmanın arttığını ifade ederek, 'Kurdaki dalgalanmalar ve kurun düşmesi iş adamlarına yaradı. Kurun düşmesiyle vatandaşın hayatında değişen bir şey olmadı. Türkiye'de her geçen gün yoksullaşma hızla artıyor. Asgari ücrete zam yaptılar fakat bu zamlar daha vatandaşın cebine girmeden eridi. Kurda düşüş olsa dahi bunun kesinlikle etiketlere de yansıması lazım. Artık her ürüne zam haberi duyuyoruz' dedi.
İTTİFAK PEŞİNDE DEĞİLİZ
9 şubat 2022 tarihinde seçim girme yetkisi alacaklarını söyleyen Gaye Usluer, bugüne kadar kurulan hiçbir partinin bu kadar kısa bir sürede büyük bir başarı elde edemediğini söyledi. Memleket Partisi'nin vatandaşlara umut olduğunu söyleyen Usluer, 'Bize pasta sunulmadı, biz pastayı yapmaya çalışıyoruz' diyerek Memleket Partisi'nin çok büyük emeklerle kurulduğunu anlattı. İttifakla ilgili soruları cevaplayan Usluer, 'Ne cumhur ittifakı ne de millet ittifakında yokuz' dedi. Türkiye'nin ortak akla ihtiyacı olduğunu vurgulayan Usluer, önümüzdeki seçimlerin sürprizlerle dolu olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura kalma durumunda millet ittifakının çıkaracağı adaya göre hareket edeceklerini söyleyen Gaye Usluer, 'İttifak kurmak için değil yönetime gelmek için bu yola çıktık' dedi.
VATANDAŞIN UMUDA İHTİYACI VAR
Diğer yandan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile il il gezdiklerini hatırlatan Usluer, çok olumlu tepkilerle karşılaştıklarını söyledi. Vatandaşların umuda ihtiyaçları olduğunu ifade eden Usluer, 'En doğudan en batısına kadar Türkiye'nin dört bir yanına gittiğimiz zaman çok olumlu tepkiler alıyoruz. Sayın genel Başkanımız Muharrem İnce'ye karşı büyük bir sevgi var. Caddelerde geziyoruz, özellikle gençler Z kuşağı dediğimiz gençler büyük bir sevgiyle karşılıyorlar bizleri. Bu gençlerin tek istekleri sadece hak ettikleri yaşamı yaşamak. O yüzden Memleket Partisi 7'den 70'e bütün vatandaşlarımız için bu yola çıktı ve emin adımlarla iktidara yürüyoruz' dedi.
Ziyarette Memleket Partisi Genel Başkan Vekili ve Parti Basın Sözcüsü Prof. Dr. Gaye Usluer'e ziyarette Parti Meclisi Üyesi İlhan Düzyürek, İl Başkanı Baki Dündar, il yönetiminden Adnan Ilgaz ve partililer eşlik etti. Ziyarette ESGROUP Genel Koordinatörü Ali Baş, ES TV Genel Yayın Yönetmeni Soner Yüksel, Anadolu Gazetesi Yazıişleri Müdürü Kaan Özcan, Sonhaber Gazetesi Yazıişleri Müdürü Ayşegül Hümmet, Yenigün Gazetesi Yazıişleri Müdürü Seda Uçar Kale hazır bulundu.
Editör: TE Bilisim