Sevgili okurlar;
Dünya yüzünde imansızlıktan sonra en büyük felaket cehalettir. Bütün dünya uğraşırken bizde devlet ve ulus olarak tüm gücümüzle bu 21'nci yüzyılın en büyük felaketi ile cebelleşmeye devam ediyoruz. Burada sözde özgürlük adına bu büyük felakete cehaletinden dolayı adeta sanki destek olan birçok insanı (hem de yaşlı başlı) gördükçe de insan adeta kahroluyor. Bunu kısaca bir örnek le sizinle paylaşmak istedim.
Cami cemaatinden 81 yaşında yaşlı bir kişi yasaklara rağmen camiye cemaate gelmeye devam etti. Ben ona 'Sen devamlı cemaate geliyorsun peki aşılarını oldun mu?' dedim bana öyle bir cevap verdi ki inanın şaşırıp kaldım. A be kızanım be bizim koca karı diyor ki aşılar kısırlık yapıyormuş nasıl olsa özgürlük var mecbur değilsin gitme diyor şimdi onunla kavga mı edeyim. Peki evlat, torun var mı? dedim. Var var yaşı nerelerde dedim oğlum 57 yaşında torunum ise evlendi onun da çocuğu var. Peki dedim sen Bulgaristan'da iken özgürlük var mıydı? Yok be kızanım cuma namazına bile gidemiydik. ALLAH ALLAH bak sen şu hale 81 yaşında kısırlık korkusu ile ve devlet zorunlu tutmadığı için bu vatandaş aşı olmuyor bunun adına da özgürlük diyor bunun neresi Müslüman o zaman ben de ona senin kıldığın namaz kabul olmaz namaza hiç gelme dedim. Bu cemaat değil sanki canlı bomba ve yaş 81.
Bunu sevgili peygamberimizin bir örnek hareketi ile anlatalım. Asrı saadette uzun zamandır Mescid-i Nebeviye'ye gelemeyen bir sahabeyi görünce, ona bu zamana kadar nerede olduğunu sorar o sahabe de 'Ey ALLAH'ın resulü hasta idim onun için gelemiyordum' der. Peygamberimiz 'Peki iyileştin mi?' diye sorar. O da hayır tam iyileşmedim deyince ALLAH resulü de ona kalk ve evine git tamamen iyileşinceye kadar da mescide ve cemaate gelme diye namaz vaktini beklemeden orayı terk etmesini söyler.
Cemaat sevabını alayım diye vatandaşları zehirlemenin ne İslam'la ne de Müslümanlıkla hiçbir alakası da yoktur. Devlete rağmen aşı olmayanların iyi bir vatandaş olduğuna da kimse inanmaz çünkü bu beladan kurtulmanın en büyük ilacı aşıdır. Tüm tıbbi deneyler bunu gösteriyor. Devletimiz tüm insanların sağlığı için tüm yaptırımları kullanarak bunu sağlamalıdır. Özgürlük falan da hikaye ve laf-u guzaftır çünkü bu bulaşıcı bir hastalık tır. Bu böyle biline.