Sevgili okurlar;
Allah nasip ederse uzun zamandır kapalı olan okullarımız pazartesi günü yavrularımızın okuluna ve öğretmenlerine kavuşmuş olacaklar.
Bir ulusu yıkan en büyük etken tartışmasız cehalettir. Ahiret aleminde Kur'an-ı Kerim'in beyanına göre kendi hesabımızdan çok ehlimizden suale çekileceğimizi rabbim bize bildiriyor. Allah Teala öğrenmeyi hem erkeğe hem de kadına farz kılmıştır. Okuturken eğer gerçek bir Müslüman isek erkek evladımız için katlandığımız tüm külfetlere kız evladımız için de katlanmazsak Allah huzurunda hesabını veremeyiz; kendi amelimiz ne olursa olsun.
Kız çocuğu okuyup da ne olacak diyenler hastaneye vardıkları zaman eşini erkek doktora değil de kadın doktora muayene ettirmek için ayak diretiyor. Behey sen kızını okutup doktor, öğretmen yapmazsan gökten melekler zembille öğretmen, doktor mu indirecek. Özellikle Doğudaki vatandaşlarımız geçmişten gelen bir alışkanlıkla kız çocuklarının eğitimine pek sıcak bakmıyorlar ama hastanelerde mutlaka kadın doktor istiyorlar.
Özellikle baba ve annenin vefatından sonra geride kalan kız çocuklarının en büyük güvencesi öncelikle Yüce Allah sonrasında ise onların maddi konumlarıdır. Kimseye muhtaç olmadan hayatlarını devam ettirmeleri için bu şarttır. Evladımızı seviyorsak bunu yapmak zorundayız. Onun için diyoruz ki; HAYDİ ÇOCUKLAR OKULA.