Disiplinli bir hocamız var
Geçtiğimiz gün tesislerde açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Şimşek, '1. Etap antrenmanlarının yüzde 60'ını 70'ini izleme şansım oldu' diyerek sözlerine başladı. Şimşek, 'Takımda gelişme var. Geçen sezonki takımı koruduğumuz için bir güvencemiz var. Takımdan bir tek Cengiz Alp Köseer ayrıldı. Buğra Çağlıyan hala kendisine kulüp arıyor. Takım tecrübesiz kelimesini kabul etmiyoruz. Geçen sezon hepsi 20-25 maç oynadı. 30'un üzerinde bile oynayanlar da var. Disiplinli bir hocamız var. İdmanlarda güzel işler yapıyorlar. İnşallah bunu sezon içinde sahaya da yansıtırlar' şeklinde konuştu.
Onlara özel program hazırlayacağız
12 futbolcu konusunda değinen Şimşek, 'A Takımdan gönderilen 12 futbolcudan 8 tanesi yaş olarak da altyapımızda devam eden isimler. U-17, U-18 ve U-19 takımlarında zaten yerleri belli. Hocanın 3-5 antrenman sonrası A Takımın daha rahat çalışabilmesi için altyapıya gönderdiği futbolcular. 4 futbolcunun yaşları büyük. 4 futbolcunun 2'si şu an kulübümüzde 2'si de gelmek üzere. Onlara özel antrenman programı hazırlayacağız. Altyapı havuzumuzda bekleyecekler. Çağırdık arkadaşları U-19'la özel idmanlara çıkacaklar' ifadelerini kullandı.
Localar birinci kaynağımız
1 Milyon TL'ye yakın bir ödemenin -yapıldığı ve kaynağın nasıl sağlandığı şeklindeki soruya Şimşek'in cevabı şöyle oldu, 'Loca alanlar birinci kaynağımız. Onların hepsine teşekkür ediyorum. İkinci kaynağımız daha
10-15 oldu ama led ekranlara reklam verenler. Geri kalanı da yönetici arkadaşlarım ve şansım olarak bir bütçe oluşturup ödeme yapıyoruz' dedi.
1 Milyon TL ödeme yaptık
Şimşek, 'Genel kuruldan bu yana yaklaşık 2 ay geçti. 1 Milyon TL'ye yakın ödeme yaptık. Eski alacaklılara ödeme yapıldı, maaşlar ödendi, Pinto'nun, Odonkor'un taksiti ödendi. Teknik direktörün peşinat verildi. Sezon açıldı diye mutfak çalışmaya başladı. Şehrimizin bazı esnafları biz istemden bedelsiz ürünler gönderiyorlar. Bunları görünce mutlu oluyoruz' ifadelerini kullandı.
Yemediğim küfür kalmadı!
'Para bulunursa öncelik Trabzonspor dosyası olur' diyen Başkan Şimşek, 'Bunu da en çok ben isterim çünkü yemediğim hakaret ve küfür kalmadı. Koca şehir bir Trabzonspor dosyasını kapatamıyor. O da şehrin sıkıntısı. Bu borcu yapan ben değilim. Bu borcu ödemeyende ben değilim. Çünkü paramız yok ödeyemiyoruz. Ama bu borcu ödemek Mehmet Şimşek'e düşer şeklinde bir beklenti varsa benim öyle bir ödeme gücüm yok. Bize gelen futbolcu tekliflerinde direk Trabzonspor dosyasının rakamını söylüyoruz' dedi.
Trabzonspor dosyası kapanırsa…
Transfer tahtası konusunda ise Şimşek, 'Trabzonspor dosyası kapanırsa transferi açma şansı yüze 80'lere 90'lara çıkar. Geçen sene sıkıntılı FIFA dosyalarını bildiğiniz gibi kapattık. Transfer yasağını kaldırma işine başlayabilmek için Trabzonspor dosyasını halletmemiz gerekiyor. Her sene olduğu gibi Trabzonspor dosyasını halletmeden futbolcuları arayı imza istemek tarzı da bana yanlış. Arıyoruz ama boşa arıyoruz. Bu dosyayı halledersek açma transferi şansımız çok artar' sözlerini sarf etti.
Konyaspor'a 200 bin Euro borç varmış
'En son sizinle yaptığımız basın toplantısı sonrası futbolcularımıza transfer teklifi gelmedi' diyen Şimşek, 'Resmi olarak en son Onur Arı'ya Konyaspor'dan teklif geldi. Onlara Trabzonspor dosyasını söyledi. Ama
Konyaspor'a da 200 bin Euro borcumuz varmış. Buradan düşün, şöyle yapın vs. dediler. Bu satış gerçekleşmedi' ifadelerini kullandı

Editör: TE Bilisim