Sevgili okurlar;
Geçtiğimiz haftanın en önemli konusu insanlık namına Yunanistan'a geçmek için botla yardım bekleyen mültecilere insanlığı bırakın hayvanların bile yapmayacağı muameleyi reva gören yunan askerleri adeta Kur'anın tarif ettiği hayvanlardan daha aşağı olduklarını bir kez ispat ettiler.
Önce ayeti okuyalım sonra da yunan askerlerini nasıl tarif etmiş görelim. ALLAH Teala enam suresinde imandan ve İslam'dan yoksun olanların hayvan gibi olduklarını belki de hayvanlardan aşağı olduklarını Kuranın da bizlere haber veriyor ben bunu bir belgesel de izlemiştim.
Bir ceylanı yakalayan aslan avını yemeye başladı karnına gelince hamile olduğunu görünce yemeyi bıraktı ve belki de günlerce aç olmasına rağmen kalktı oradan uzaklaştı. Bunu yapan aç ve cani bir hayvan ama esas nokta burada bu söz de insan olarak yaratılmış Yunanlı hayvanlar bu kış kıyamette ufacık yavruların ayakkabılarını dahi alarak savunmasız ve garip yurdun dan ayrı yaşayabilmek için yurdunu terk etmiş o yavruların televizyonda korkudan ve soğuktan titrediğini görüp te rahat evinde otururken içi parçalanmayan hangi insan hangi Müslüman olabilir. ALLAH korusun bizim yavrularımızın olduğunu düşünün insanın çıldırmaması elde değil.
İşte bu hayvandan daha aşağı yaratıklar bu yavrulara bu masumlara bunu reva gördüler nasıl demeyelim ALLAH BELANIZI VERSİN diye hiç mi insanlıktan nasibinizi almadınız oradaki insan geçinenlerden bir kişinin bile evladı yok mu hayvan kadar dahi vicdan sahibi değil misiniz ha burada şunu da ifade etmeden geçemeyeceğim. Demek ki insanı insan yapan ALLAH korkusu ve yüreğindeki imandır. Bunu n için yüce Yaradan'a çok şükür ve hamd edelim ve şükür edelim ki bizi imanla şereflendirmiş ve vicdanımızı kendi merhamet ismiyle sıfırlanırmış. ALLAH'a binlerce kez hamd ve şükürler olsun.