Sevgili okurlar;
Uzun zamandır kamu oyunu meşgul eden bir konuda sizinle paylaşmak istedim. Bilindiği gibi Eskişehirspor'a dar gününde en çok eziyet ve sıkıntı Trabzonspor'dan gelmişti.
Elin ta bilmem hangi memleketinden gelen yabancı futbolcular transferin açılması için hiç tereddüt etmeden imza verirken sporu bağrında barındıran Trabzon tarihte görülmedik bir inatla ayak diretmiş ve belkide Es Es'in bu duruma gelmesinde baş rol oynamışlardı ama Allah'ın 99 esmasında ADİL sıfatı var işte koskoca Trabzonspor da önce başkan ardından teknik direktör adeta kaçtılar.
Şimdi ise basından takip ettiğimize göre yabancı futbolcular bir bir FIFA'ya başvurarak alacakları için Trabzonspor'u mahkemeye taşıyorlar. Bilindiği gibi ata sözlerimiz uzun deneyimler ve uzun tecrübeler neticesi söylenmiş birer hazinedir. Ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste…
Trabzonspor şu anda altlara doğru düşmüş ve başta futbolcular olmak üzere alacaklılar sıraya girmeye başlamışlar.Kimseye beddua etmeyelim ama koca bir şehre çektirdiğiniz bu çilenin elbette ki bir karşılığı olacaktır. O acıyı azda olsa sizde tadında görün bakalım ne kadar acıymış.
Birde unutmayınki yüce Allah'ın bir ismide ADİL'dir er veya geç mutlaka tecelli edecektir. Bunuda iyi bilin.