Sevgili okurlar;

Yunanlılar bize en zayıf günlerimizde saldırdı; çok katliam yaptı nice bırakın ahlaka, insanlık adına yapılması mümkün olmayan o kadar zulümler yaptılar ki bunları bir hikaye olarak değil de gerçek olarak, gittiğimiz yerlerde yaşayan ve o günleri canlı olarak gören hayatında hiç yalan söylemediğine şahitlik yapılan kimselerden dinledik.

Kurtuluş Savaşı kıyamete kadar yazılsa yine de 1 aylığını yazmış olamayız. O günleri bize armağan eden başta başkumandanımız olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. İşte bu Yunan çaresiz kalmış nice zavallıları çoluk çocuk demeden, 32 açık deniz de batırmak suretiyle aynı vahşiliğe devam ediyor.

Demek ki zamanlar geçse de bunların cibilliyetin eza ve katliam hiç fark etmemiş. O dönemde masum Türk milletine yaptıkları katlanarak daha da artmış ve yurtlarını ve ANA vatanlarını terk edecek kadar zulüm ve açlık sefalet içinde başka ülkelere çocuklarıyla sığınmak zorunda kalan bu garipleri ölüme terk etmekte hiç vicdanı olmayan bu alçak ve adi insanlar ebedi hayata inanmadıkları için yaşamın sadece dünya hayatından ibaret olduğunu zannederek bu katliamı yapmakta sakınca görmüyorlar.

Elhamdülillah Müslüman Türk milleti hem bu dünyaya hem de ebedi aleme inanarak bütün bu iyilikleri yapmaktan huzur bulmaktadır. İşte farkımız buradadır yeryüzünde Türk milletinden daha asil ve merhametli başka bir toplumda yoktur.